Αναζήτηση

Translate

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Στραπατσάδα με Λουκάνικο

ΥΛΙΚΆ:
3 αυγά
10 φέτες λουκάνικο πικάντικο
2 πιπεριές πράσινες σε ροδέλες
1 μικρή ντομάτα σε μικρούς κύβους
Λίγη φέτα σε μικρούς κύβους
Αλατοπίπερο
Λάδι

ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Σοτάρουμε την ντομάτα στο τηγάνι με λίγες σταγόνες λάδι για να φύγουν τα περιττά υγρά. Μόλις την σοτάρουμε πετάμε το ζουμί. Συνεχίζουμε ρίχνοντας στο καθαρό τηγάνι λίγο λάδι, (γιατί θα βγάλει και το λουκάνικο το λίπος του) το λουκάνικο, και τις πιπεριές. Σοτάρουμε μέχρι να μισοτηγανιστεί, βάζουμε και τη ντομάτα. Χτυπάμε τα αυγά καλά με μερικές σταγόνες νερό και το αλάτι (λίγο γιατί θα βάλουμε και την φέτα). Το ρίχνουμε στο τηγάνι, χαμηλώνουμε στο ελάχιστο την φωτιά και αφήνουμε να τηγανιστούν τ'αυγά. Συχνά κάνουμε κυκλικές κινήσεις στο τηγάνι για να πάει το αυγό παντού και να μην μείνει ώμο. Λίγο πριν το βγάλουμε ρίχνουμε το τυρί και φρεσκοτριμμένο πιπέρι!

Καλή επιτυχία και Καλή Όρεξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου