Αναζήτηση

Translate

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Εύκολες τυρόπιτες

Υλικά (2 τυρόπιτες)
1 φύλλο σφολιάτα
150 γρ. φέτα λιωμένη με το πιρούνι
50 γρ. γκούντα τριμμένη ή τυρί κρέμα
1 αυγό
Λιγο πιπέρι
Λάδι

Εκτέλεση
Κόβουμε το φύλλο σφολιάτας στα 4. Λιώνουμε την φέτα με το πιρούνι, και τημ ανακατεύουμε με την τριμμένη γκούντα ή το τυρί κρέμα, το αυγό  και το πιπέρι. Απλώνουμε στα δύο κομμάτια της σφολιάτας την γέμιση, χωρίς όμως να το πάμε πολύ άκρη. Σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο ώστε να γίνουν δύο τυρόπιτες. Γύρω γύρω το πατάμε καλά με τα δάχτυλα. Βάζουμε σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15-20' μέχρι να ροδίσουν καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου